Blir vår bebis en vuxenkatt nu?

Bara jobbat två dagar och snart är det helg igen. Fint. Torsdagar är egentligen min sovmorgonsdag, då jag börjar kl ett. Men imorrn ska jag iväg och jobba lite mellan 8-9.30. Hinner hem och äta lunch och så emellan så det känns inte så farligt ändå. Får ju dessutom en trevlig bilstund med syster. Det är aldrig fel!!



Imorgon är en stor dag för vår lilla Sune. Han ska kastreras. Han är ju snart sex månader, vilket de rekommenderar för kastrering. Men han har de senaste två veckorna gått och kissat några gånger i hallen. Förstört två av mina väskor. Kommer aaaaldrig igen att slänga mina väskor på golvet i hallen. Överallt annars går dock bra. Phew. Veterinären trodde hur som helst också att det berodde på att han började bli könsmogen. Kunde räcka med att vi trampad i kattkiss ute för att han skulle börja märka revir. Äckligt.



På tal om äckligt. Igår tog jag ett bad när jag kom hem från jobbet så skulle Jonas ta ut soporna ur badrumspapperskorgen (sjukt långt ord det blev). Där kastar vi alla bajspåsar från Sunes låda. HUUUUUU! Var tvungen att sjunka under vattnet några sekunder för att inte kvävas av skitlukt. Det var nog en av de vidrigaste lukter jag känt. Förutom den gången jag var på studiebesök på reningsverket. Vilket studiebesök! Herregud..



Nu ska jag fylla i körkortspapper så det blir lite fart på det här. Syntest - check!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0